torsdag den 22. november 2012

Udsendt medarbejder! Sri Lanka!

Så har vi sendt Tina (Medarbejder) til Sri Lanka! Dette sker da vi i den seneste stykke tid har oplevet en voksende interesse for det smukke land. Tina's opgave er at kvalitets sikre de hoteller og transportmidler vi benytter samt finde nye tiltag til vores rejser i form af nye hoteller og aktiviteter.

Tina starter sin stresset tur med at flyve fra København i dag og derefter starter turen fra lufthavnen i Colombo. Her bliver hun samlet op af en af vores faste chauffører som skal følge hende rundt alle dagene. Som alle vores chauffører vil han kunne tale brugbart engelsk og have modtaget undervisning som guide samt undervisning i hvordan os europæer opføre os i det fri!

Villa Hotel - Unawatuna - Kipling Travel
Villa Hotel - Unawatuna!
Et af de hoteller som Tina skal besøge er vores velbesøgt Villa Hotel cirka 50 meter fra Unawatuna stranden. Vi har igennem tiden kun fået bedre og bedre tilbagemeldinger på hotellet og er helt klar et af vores favorit hoteller i Sri Lanka. Den hyggelige stemning og værelser gør at man kan nyde den fantastiske strand ekstra meget.

Da Tina skal være væk en en lidt længere periode har vores chef givet hende et par dage til afslapning hvor at hun kan nyde lidt god mad og et par e-bøger på hendes nye e-bogs læser. Her har hun selv valgt at bo på Jetwing Hotel resort som også ligger direkte ved Unawatuna stranden. Jetwing Hotel har en dejlig pool som man kun kan blive forelsket i, da udsigten gennem palmerne kun kan fange ens opmærksomhed.

Jetwing Hotel - Unawatuna - Kipling Travel
Jetwing Hotel Resort - Unawatuna.
Kipling Travel har flere rejser til Sri Lanka, hvor det både kan opleves Sri Lanka's fantastiske strande og det bjergrige højland med Sigiriya klippen, grottetemplerne Dambulla og Kandy, elefantbørnehjem og de herlige Yala Nationalparker. Du kan snuse lidt til vores Sri Lanka rejser her!



Så er bloggen startet!


Vi vil løbende opdatere vores blog med nye indlæg med beretninger fra alle vores destinationer rundt omkring i verden. Kipling Travel har fortællinger samt flotte billeder fra alle kanter af rejsespektrumet, da vi tilbyder alt fra de hårdeste bjergbestignings ture til de hårdeste vin ture i de toscanske bakker. Hos os finder man alle de rejsetyper som et liv kan fyldes med. Vi er nemlig enige i "at rejse er at leve", da vores liv og viden handler om cirkler rundt om rejser. Vi nyder det og er taknemmelige for at kunne arrangere personers eventyr og drømme. Du kan læse mere om Kipling's historie, vision, rejser og om vores utrolige medarbejdere her!

Bloggen vil primært blive kørt med hård hånd af Kipling Travels medarbejdere med gæsteoptrædener fra de alle vores faste rejseledere, som kan genfortælle de gode historier fra de mange grupperejse vi har af sted hvert år. Dog søger vi også din historie og er glade for at kunne sprede den med vores følgere, så kontakt os endelig og vi vil tilføje den!